Adunarea generală a Filialei

În data de 24 martie 2016, la Sala de festivitati din sediul Casei de Cultura a orasului Voluntari , a avut loc adunarea generală a cadrelor militare in rezerva si in retragere, filiala judetului Ilfov- A.N.C.M.R.R. Filiala ILFOV-.

La acest important eveniment  au participat in calitate de  invitaţi: gl. brg.ing.(r) RADU VLASCEANU primvicepresedintele Asociatiei Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere “Alexandru Ioan Cuza”, gl. brg.ing.(r)  GARLEA GHEORGHE presedintele Comisiei Statut si Organizare din cadrul A.N.C.M.R.R.“Alexandru Ioan Cuza”, col. ing. MORARU MARIN Comandantul Centrului Militar din judetul Ilfov, col. ing.(r) TAMBA STEFAN reprezentant din partea filialei Sectorului 6 a A.N.C.M.R.R.

Potrivit prevederilor Statutului ANCMRR , Adunarea generală a filialei, ca organ de conducere a acesteia pe plan local, analizează activitatea organelor de conducere alese: Comitet, Birou Permanent, precum şi bilanţul contabil şi propriile măsuri corespunzătoare pentru îmbunătăţirea muncii şi  Stabileşte obiectivele pentru următoarele 12 luni şi aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli.

    Ordinea de zi a cuprins:               

1. Analiza activităţii Biroului Filialei Ilfov a ANCMRR.
2. Prezentarea Programului de activităţi pe anul 2016.
3. Prezentarea Bilanţului financiar-contabil pe anul 2015.
4. Prezentarea Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2016.
5. Raportul comisiei de cenzori .
6. Discuţii şi propuneri.
Președintele filialei, Col.ing (r.) IONITA STELICA a prezentat invitații, a anunțat Ordinea de zi si a făcut unele precizări privind modul de desfășurare al Adunării și timpul în care trebuie să se incadreze.  Au fost desemnați membrii  pentru intocmirea Procesului Verbal.

Inainte de inceperea sedintei s -a tinut un moment de reculegere in memoria victimelor din atentatele din BELGIA.

Presedintele asociatiei Col.ing (r.) IONITA STELICA, a prezentat Raportul de activitate al Comitetului si Biroului Permanent pe anul 2015, precum și proiectul Programului de Activități al filialei pentru anul 2016.

In  cuvantul sau, domnul gl. brg.ing.(r)  GARLEA GHEORGHE presedintele Comisiei Statut si Organizare din cadrul A.N.C.M.R.R.“Alexandru Ioan Cuza” ,  a apreciat ca A.N.C.M.R.R. filiala Ilfov este o asociație  puternică , pe care dânsul se bazează mult în desfășurarea unor activități. Apreciază participarea largă de fiecare dată a membrilor filialei la toate acțiunile organizate de asociatie si primarie .

Domnul col. ing. MORARU MARIN, Comandantul Centrului Militar din judetul Ilfov, și-a manifestat bucuria de a participa la Adunarile filialei, spunând că va colabora cu noi ca până acum, acordându-ne sprijinul în problemele solicitate .

 

dff49673-696f-49ba-9e57-bd6a8fecc3f6

ancmrrilfov2

ancmrrilfov3

ancmrrilfov4

ancmrrilfov5

ancmrrilfov6

ancmrrilfov7

ancmrrilfov9

ancmrrilfov10

ancmrrilfov11