Reuniune dedicata aniversarii Zilei Armatei Romane

Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Alexandru Ioan Cuza” în colaborare cu Primăria Sectorului 2, au organizat in data de 23 octombrie a.c. o reuniune dedicata aniversarii Zilei Armatei Romane.

Evenimentul a avut loc la Cercul Militar Național în prezența parlamentarilor, a conducerii Ministerului Apărării Naționale, a veteranilor de război, a cadrelor militare în rezerva si in retragere , a reprezentanților instituțiilor centrale și locale.

Despre însemnătatea Zilei Armatei Române, au vorbit: domnul general (r) prof. univ. dr. Mihai Iliescu, președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Retragere și Rezervă ”Alexandru Ioan Cuza”, doamna Otilia Sava, secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naționale, domnul general de brigadă (r) Marin Badea Dragnea, președintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război,  și domnul general (r) doctor Valeriu Nicuț, secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

In cadrul reuniunii aniversare a fost prezentată comunicarea cu tema ”Eliberarea Ardealului de Nord – Vest” prezentată de domnul colonel (r) profesor universitar doctor Alexandru Oșca, vicepreședinte al Comisiei Române de Istorie Militară.

Pentru contribuțiile deosebite aduse creșterii calității vieții cadrelor militare în rezervă și retragere, domnului general (r) prof. univ. dr. Mihai Iliescu, președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Retragere și Rezervă ”Alexandru Ioan Cuza”, i-au fost conferite Diploma de Excelență și Medalia de Aur a Academiei Oamenilor de Știință din România.

ancmrrilfov-media1

ancmrrilfov-media2

ancmrrilfov-media3

ancmrrilfov-media4

ancmrrilfov-media5