Depuneri de coroane de flori la Monumentul EROILOR VOLUNTARI

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, la monumentul “Eroilor Voluntari”situat in Parcul Central din orasul Voluntari, au fost depuse coroane de flori.

Manifestarea a fost organizata de Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere filiala judetului Ilfov – ANCMRR-ILFOV– presedinte col.(r) Ionita Stelica, cu sprijinul Primariei orasului Voluntari.

Evenimentul a inceput prin intonarea Imnului de Stat.

A urmat un mesaj din partea Membrilor Consiliului Local al orasului Voluntari, apoi au fost tinute minute de reculegere in memoria Eroilor romani.

Au fost depuse coroane de flori din partea membrilor Consiliului local al orasului Voluntari, Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere filiala judetului Ilfov, Asociatiei Veteranilor de Razboi.

In incheiere, presedintele ANCMRR-ILFOV, Col(r) IONITA STELICA a tinut o alocutiune despre importanta si semnificatia zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei Romane.

La manifestare au participat membrii Consiliului Local si angajati din cadrul institutiei Primariei orasului Voluntari, membrii Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere filiala judetului Ilfov – ANCMRR-ILFOV, membrii  Asociaţiei  Veteranilor  de  Război, cetăţeni  din  orasul Voluntari.

Monumentul Eroilor Voluntari

Monumentul Eroilor Voluntari

Depuneri de coroane de flori la monumentul Eroilor Voluntari

Ziua Armatei Parcul Central Voluntari

Ziua Armatei-Parcul Central Voluntari